top of page
Lunsjsnitter

• Skinke med tomat og agurk.
• Salami med løk.
• Roastbiff med remulade og agurk.
• Ost med paprika.

kr 145-

​Allergener:  Alle snitter: Melk Roastbiff med remulade og agurk: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Fint brød: Hvete, Bygg, Havre Grovbrød: Hvete Bygg, Rug

Selskapssnitter

• Røkt ørret med eggerøre og dill.
• Ribberull med løk og tomat.
• Roastbiff med remulade og agurk.
• Pastrami med waldorfsalat.
• Gräddost med reddik og paprika.

kr 185,-

​Allergener: Røkt ørret: Melk, Egg, Fisk Ribberull med løk og tomat: Melk Roastbiff med remulade og agurk: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Pastrami: Melk, Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya Gräddost med reddik og paprika: Melk Fint brød: Hvete, Bygg Grovbrød: Hvete, Bygg, Rug

Snitter de luxe

• Reker med majones og sitron.
• Røkt ørret med eggerøre og dill.
• Roastbiff med remulade og agurk.
• Kalkun med waldorfsalat.
• Brie med paprika og druer.

kr 205,-

​Allergener: Reker med majones og sitron: Melk, Egg, Skalldyr Røkt ørret med eggerøre og dill: Melk, Egg, Fisk Roastbiff med remulade og agurk: Melk, Selleri, Sennep, Soya Kalkun med waldorfsalat: Melk, Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya  Brie med paprika og drue: Melk Fint brød: Hvete, Bygg Grovbrød: Hvete, Bygg, Rug

Nærbilde av forskjellige typer snitter på et fat.

Snitter

Meny

Før du bestiller mat, vennligst fortell en av våre ansatte om du eller en av dine gjester har matallergi eller en matintoleranse. 

Italienske landbrød

• Med Coppa-skinke, pesto, brie og ruccola (kan også lages med kylling)
• Med blåmuggost, bacon og ripsgele
• Med grillet bogskinke, ost og aioli
• Med eggerøre

kr 75-

Smørbrød

• Varm karbonade med løk.
• Kalkunfilet og waldorfsalat.

• Roastbiff med remulade og sylteagurk.
• Røkt ørret med eggerøre og dill.

• Reker med majones, dill og sitron.

​Allergener:  Alle snitter: Melk Roastbiff med remulade og agurk: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Fint brød: Hvete, Bygg, Havre Grovbrød: Hvete Bygg, Rug

kr 85,-

Rundstykker Hjembakte

• Ost med paprika og reddik
• Skinke med agurk og tomat
• Salt oksekjøtt med sylteagurk
• Ribberull med løk
• Røkt ørret med løk og dill
• Reker med majones, dill og sitron.

​Allergener:  Ost med paprika og reddik: Hvete, Rug, Melk Skinke med agurk og tomat: Hvete, Rug, Melk Salt oksekjøtt med sylteagurk:  Hvete, Rug, Melk Ribberull med løk: Hvete, Rug, Melk Røkt ørret med løk og dill: Hvete, Rug, Melk, Fisk Reker med majones, dill og sitron: Hvete, Rug, Melk, Egg, Skalldyr

kr 49,-

Baguetter

• Grove eller Fin (28 cm)
• Ost / skinke.
• Reker og majones.
• Roastbiff med remulade.
• Røkt ørret med eggerøre.
• Kalkun.
• Tandori kylling.

​Allergener:  Ost og skinke: Melk Reker og majones: Melk, Egg, Skalldyr Roastbiff med remulade: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Røkt ørret med eggerøre: Melk, Egg, Fisk Kalkun med potetsalat: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Tandori kylling: Melk, Egg Fin baguett: Hvete, Bygg Grov baguett: Hvete, Bygg, Havre

kr 65,-

Wraps

Vi fyller våre wraps med:
• Tronfjellskinke.
• Biffkjøtt.
• Kalkun.
• Røkt ørret.
• Brie.
• Vi kan også fylle wrapsen med dine ønsker.

​Allergener:  Tronfjell spekeskinke: Hvete, Melk Biffkjøtt: Hvete, Melk, Sennep, Egg Kalkun: Hvete Røkt ørret: Hvete, Melk, Fisk Brie med eggerøre: Hvete, Melk, Egg Roastbiff: Hvete, Melk, Sennep, Egg

kr 95,-

En baguette på et hvitt serveringsfat.

Påsmurt

80-tallsklassikeren

• Ørretfilet med urterømme.
• Fiskecabaret med remulade.
• Røkt ørret med eggerøre.
• Spekeskinke med melon.
• Roastbiff med remulade.
• Badstuerøkt skinke med asparges.
• Kylling med waldorfsalat.
• Hjemmelagde karbonader med løk (varmer selv)
• Potetsalat.
• Grovt/fint brød og smør

​Allergener:  Ørretfilet med urterømme: Melk, Selleri, Sennep, Fisk Fiskecabaret: Melk, Selleri, Sennep, Fisk, Skalldyr, Soya Remulade: Selleri, SEnnep, Egg, Soya Røkt ørret: Fisk Eggerøre: Egg Spekeskinke med melon:  Roastbiff: Basturøkt skinke med asparges: Grilla kyllingbiter: Waldorfsalat: Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya Karbonader med løk: Potetsalat: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Smør/Brelett: Melk Grovt brød: Hvete, Havre, Rug. Kan inneholde spor av: Mandler, Hasselnøtt, Valnøtter, Sesamfrø Fint brød: Hvete, Rug. Kan inneholde spor av: Mandler, Hasselnøtt, Valnøtter, Sesamfrø

kr 295,-

Selskapsbordet

• Gravet ørret med sennepsaus.
• Varmrøkt ørret med rømmesaus.
• Skalldyrfat med sitron og majones.
• Kalkun med waldorfsalat.
• Roastbiff med remulade.
• Gravet hjortefilet med tyttebærkrem.
• Spekemat med potetsalat, rømme og eggerøre.
• Hjemmelagde karbonader med løk (varmer selv!)
• Assortert brød, flatbrød og smør.

​Allergener: Gravet ørret med sennepsaus: Sennep, Fisk Varmrøkt ørret med rømmesaus: Melk, Selleri, Sennep, Fisk Skalldyrfat: Skalldyr Kalkun: Waldorfsalat: Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya Roastbiff: Remulade: Selleri, Sennep, Egg, Soya Gravet hjortefilet: Sennep Tyttebærkrem: Melk Eggerøre: Egg Rømme: Melk Karbonader med løk: Assortert brød: Hvete, Sesamfrø. Kan inneholde spor av Melk, Lupin, Egg, Soya Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk Smør: Melk

kr 345,-

Havets festbord

• Pepperrøkt laks med sennepsrømme.
• Røkt Ørret med eggerøre.
• Limemarinert ørret på spyd.
• Vår egen Vestkystsalat.
• Håndpillede reker med sitron og majones.

• Hvitvinsdampede blåskjell.
• Scampi med med chili saus.
• Blanda salat og dressing.
• Aioli, rømme, Brød og smør.

​Allergener: Gluten, melk, laktose, sennep, fisk, skalldyr

kr 369,-

Kaldanretning

(Kjempefint til under 10 personer)

Røkt ørret, eggerøre, roastbiff, remulade, kalkunbryst, waldorfsalat, potetsalat, spekeskinke m/melon, varmrøkt ørret, skinke m/asparges, loff, brød og smør.

​Allergener: Gluten, melk, laktose, egg, nøtter, soya, selleri, sennep, fisk, skalldyr

kr 295,-

Tillegg til koldtbord fra

Salat 30,- pr.pers. Gryte kr 75,- pr. pers.
 

Velsmakende surdeigsbrød til koldtbordet? 25 kr. Ønsker du et mer eksklusivt brød på koldtbordet, kan du bytte til vårt velsmakende surdeigsbrød.

​Allergener: Gluten, melk, laktose, selleri, soya

Fra kr 30,-

Tynne skiver av laks med diverse tilbehør på et aluminiums fat.

Koldtbord

Alle koldtbord er ferdig anrettet, pent pyntet og klare til å settes på bordet.

Biff stroganoff

Serveres med grønn salat, dressing, brytebrød, ris og smør.

kr 210,-

​Allergener: Husets biff stroganoff: Melk, Soya Ris: Dressing: Melk, Sennep Smør: Melk Brytebrød fint: Hvete, Rug. Kan inneholde spor av Melk, Mandler, Hasselnøtt, Valnøtter, pekannøtt, paranøtter, pistasj, cashew, macadamia, Sesamfrø, Egg Brytebrød grovt: Hvete, Havre, Rug. Kan inneholde spor av Melk, Mandler, Hasselnøtt, Valnøtter, pekannøtt, paranøtter, pistasj, cashew, macadamia, Sesamfrø, Egg

Viltgryte

Serveres med kokte poteter, tyttebær og flatbrød. Tilsatt grønnsaker.

kr 239,-

​Allergener: Viltgryte tilsatt grønnsaker: Melk, Selleri, Sennep, Soya Kokte poteter: Rørt tyttebær: Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk

Tandoori

Serveres med ris, nan, mangochutney og tomatsalat.

kr 210,-

​Allergener: Gluten, melk.

Romedal Catering sin hjemmelagde lapskaus

Serveres med flatbrød og rørt tyttebær.

kr 175,-

​Allergener: Lapskaus: Selleri Tyttebær: Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk

Elghakk

Serveres med tyttebær og flatbrød.

kr 239,-

​Allergener: Elghakk: sennep Tyttebær: Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk

Nærbilde av gryterett med kjøtt og grønnsaker.

Gryteretter

NB! Kan fås glutenfri, men det må bestilles!

Spekemat standard

Spekeskinke, morrpølse, dyrekjøtt, stabburspølse, salam (5 slag), vår egen potetsalat, melon, eggerøre, rømme, loff, flattbrød, og smør.

kr 249,-

​Allergener: Spekeskinke:  Morrpølse: Dyrekjøtt: Stabbuirspølse: Salami: Melk Potetsalat: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Eggerøre: Egg Rømme: Melk Loff: Hvete, Rug. Kan inneholde spor av Mandler, Hasselnøtt, Valnøtter, Egg Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk Smør: Melk

Luxus spekemat

Tronfjell "Velhengt" spekeskinke, dyrekjøtt, elgpølse, morrpølse, hjortepølse, fenalår, salami, vår potetsalat, vår waldorfsalat, eggerøre, blandet salat, dressing, melon, rømme, loff, flatbrød og smør.

kr 310,-

​Allergener: Lapskaus: Selleri Tyttebær: Flatbrød: Hvete, Havre, Rug, Melk

Salat eller skjørost

-

kr 30,-

​Allergener: Skjørost: Melk

Rømmegrøt

Tillegg til spekemat (kjøpes utenom).

kr 75,-

​Allergener: Rømmegrøt: Hvete, Melk

Forskjellige typer spekmat med tilbehør på et trefat.

Spekemat

Vår nydelige spekemat anrettes i trau. Må bestilles til min. 10 personer.

Spekemattallerken

Spekeskinke, salami, dyrekjøtt, morrpølse og hjortepølse. Potetsalat, eggerøre, flatbrød, loff og smør.

kr 185,-

​Allergener: Spekeskinke:  Salami: Melk Dyrekjøtt: Morrpølse: Hjortepølse: Potetsalat: Melk, Selleri, Sennep, Egg, Soya Eggerøre: Egg Flatbrød: Hvete, Havre, Rug Loff: Hvete, Rug Smør: Melk

Lunsjtallerken

Røkt ørret, kalkunfilet, skinke, roastbiff, remulade, waldorfsalat,eggerøre, ost, brød og smør.

kr 185,-

​Allergener: Røkt ørret: Fisk Kalkunfilet: Skinke: Roastbiff: Remulade: Selleri, Sennep, Egg, Soya Waldorfsalat: Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya Eggerøre: Egg Ost: Melk Smør: Melk Fint brød: Hvete, Rug Grovbrød: Hvete, Havre, Rug

Festtallerken

Røkt ørret, reker, majones, roastbiff, eggerøre, waldorfsalat, remulade, tandori kyllingfilet, Tronfjell spekeskinke med melon brød og smør.

kr 210-

​Allergener: Røkt ørret: Fiske Roastbiff: Reker: Skalldyr Eggerøre: Egg Waldorfsalat: Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya Remulade: Selleri, Sennep, Egg, Soya Majones: Egg Tandori kyllingfilet: Spekeskinke:  Smør: Melk Fint brød: Hvete, Rug Grovbrød: Hvete, Havre, Rug Terteskål (remuladen er i): Hvete, Melk, Egg

Tapastallerken

Biffkjøttboller, marinert kyllingklubbe, lefserull med røkt ørret, chilimarinert scampi, manchego med spekeskinke, diverse dipper /sauser, chips, brød og smør.

kr 220,-

​Allergener: Marinert scampi: Skalldyr Scampi med spekeskinke: Skalldyr Wraps med marinert biffkjøtt: Hvete, Melk, Egg Kylling på spyd: Hvete, Soya Biff kjøttboller: Lefserull med røkt ørret: Hvete, Rug, Melk, Fisk Serranoskinke og manchego: Melk, Egg Limemarinert Ørret: Fisk Stekte grønnsaker: Kyllingklubber med BBQ saus: Cous cous med kylling: Hvete, Melk Ost og fruktspyd: Melk Chorizopølse: Kan inneholde spor av melk Brucetta med tapenade og røkt ørret: Hvete, Fisk Sprøstekt salsa og Tronfjell spekeskinke: Hvete, Havre, Rug Ovnstekte poteter: Asparges med spekeskinke: ​ Husets tapasbrød: Hvete, Rug. Kan inneholde spor av valnøtt ​ Tatziki: Melk, Egg Salsa: Guacamole: Melk Olive: Smør: Melk Chips: Aioli: Melk, Egg Sweet chili:

Spekemat med forskjellige typer tilbehør.

Tallerkenretter

Tallerkenrettene blir anrettet på porselen eller engangstallerkener, etter ditt ønske.

Tapas

• Spanskinspirerte kjøttboller i tomatsaus

• Chorizopølse stekt med løk

• Tortilla de Patatas med kylling og ost (spansk omelett)

• Tronfjellskinke

• Manchego

• Chilimarinerte scampi

• Coppa-skinke med parmesan

• BBQ-marinerte kyllingklubber

• Stekte norske småpoteter

• Stekte grønnsaker

• Oliven

• Aioli

• Tapasbrød

kr 389,- pr. person (min. 10 pers. per bestilling)

​Allergener: Spanskinspirerte kjøttboller i tomatsaus: Chorizopølse stekt med løk: kan inneholde spor av melk Tortilla de Patatas med kylling og ost (spansk omelett):  melk, egg Tronfjellskinke: Manchego: melk Chilimarinerte scampi: skalldyr Coppa-skinke med parmesan: melk BBQ-marinerte kyllingklubber: Stekte norske småpoteter: Stekte grønnsaker: Oliven: Aioli: egg Tapasbrød: gluten, kan inneholde spor av nøtter

Oppskåret Tronfjellskinke med ost og ruccola salat.

Tapasbord

NB! Alle retter leveres kalde og klare til servering.
Ønskes noe varmt, må det avtales med oss!

kr 389,- pr. person
(Minimum 10 personer pr bestilling.)

Cognac og basilikumgravet laks

Cognac og basilikumgravet laks, med friske asparges og sennepssaus.

kr 110,-

​Allergener: Hvete, Havre, Rug, Melk, Sennep, Fisk

Gravet hjortefilét

Gravet hjortefilét med tyttebærkrem.

kr 110,-

​Allergener: Melk

Spekeskinke med melon

Spekeskinke med melon og sprø salat.

kr 110,-

​Allergener:

Røkt ørret

Røkt ørret, tapenade og bruchetta.

kr 110,-

​Allergener: Hvete, Havre, Rug, Sennep, Fisk, Soya

Romedals kaldkokte ørret

Romedals kaldkokte ørret med pepperrotkrem og toast.

kr 110,-

​Allergener: Hvete, Havre, Rug, Melk, Lupin, Fisk

Kalkunbryst med waldorfsalat og toast

Kalkunbryst med waldorfsalat og toast.

kr 110,-

​Allergener: Hvete, Havre, Rug, Hasselnøtt, Selleri, Sennep, Egg, Soya

Skagenrøre med toast

Skagenrøre med toast.

kr 110,-

​Allergener:

Laks med salatblad, dip og asparges.

Foretter

Forrettene kommer ferdig anrettet. Må bestilles til min. 10 personer.

Rødvinsmarinert oksemørbrad

Serveres med glaserte perleløk, aspargesbønner, babygulrøtter, poteter og saus.

kr 249,-

​Allergener: Rødvinsmarinert oksemørbrad: Glasserte perleløk: Aspargesbønner: Melk Poteter: Saus: Melk, Sennep, Soya

Kald kokt laks

Serveres med agurksalat, poteter og rømme. 

kr 249,-

​Allergener: Fisk, Melk

Kalvestek med fløtesaus

Kalvestek med fløtesaus, grønnsaker, poteter og nyrørt tyttebær.

kr 249,-

​Allergener: Kalvestek:  Fløtesaus: Gluten, Melk, Sennep, Soya Grønnsaker: Melk Kokte poteter: Nyrørte tyttebær:

Kalkunbryst

Serveres med rosenkål, rødkål, babygulrøtter, waldorfsalat, saus og poteter.

kr 299,-

​Allergener: Gluten, melk, egg, sennep

Kalvefilét

Serveres med grønnsaker, gourmetpoteter og fløtesaus.

kr 325,-

​Allergener: Reinsdyrstek: Stekt sopp: Gluten, Melk Grønnsaker: Melk Fløtesaus: Gluten, Melk, Sennep, Soya Kokte poteter:

Hjortestek

Serveres med grønnsaker, soppstuing, fløtesaus og gourmetpoteter.

kr 310,-

​Allergener: Hjortestek: Grønnsaker: Melk Soppstuing: Gluten, Melk Gourmetpoteter: Fløtesaus: Gluten, Melk, Sennep, Soya

Lammestek

Serveres med broccoli, farsert tomat, glassert perleløk,kokte poteter, saus og rørt tyttebær. 

kr 279,-

​Allergener: Gluten, melk, soya, selleri, sennep, hvitløk

Elgstek med grønnsaker

Grønnsaker, kokte poteter, stekt sopp, fløtesaus og rørt tyttebær

kr 279,-

​Allergener: Gluten, melk

Skinkestek

Serveres med grønnsaker, kokte poteter, surkål og fløtesaus, samt rørte tyttebær og flatbrød.

kr 249,-

​Allergener: Skinkestek: Grønnsaker: Melk Kokte poteter: Sopp: Glutem, Melk Fløtesaus: Gluten, Melk, Sennep, Soya

Rødvinsmarinert oksemørbrad med glaserte perleløk, aspargesbønner, poteter og saus.

Hovedretter

Ønsker dere glutenfri saus, så må det bemerkes ved bestilling! Alle hovedretter beregnes til 1 gang servering ønskes det 2 serveringer kommer et tillegg på kr 50 pr pers! Forrettene og dessertene kommer ferdig anrettet. Hovedrettene er beregnet til en servering.

Hjemmelagde medisterkaker

Serveres med surkål, poteter, tyttebær og flatbrød. 

kr 199,-

​Allergener: Gluten, melk, selleri, muskatnøtt

Hjemmelagde karbonader

Serveres med løk grønnsaker, poteter og tyttebær. 

kr 220,-

​Allergener: Gluten, selleri, sennep, løk

Lasagne

Serveres med salat, brytebrød og smør.

kr 185,-

​Allergener: Gluten, melk, egg, soya, sennep selleri, løk

Taco buffet

Serveres med tacokjøtt, lefser, tacoshell ost, salat, tomat, paprika, løk, mais, agurk, rømme, salsa og guacomole.

kr 235,-

​Allergener: Gluten, melk, egg, soya, selleri, sennep, løk

Kjøttkaker med poteter, brun saus og tyttebær på et fat.

Middag

Julekoldtbord

• Kald ribbe, julepølse og våre håndlagde medisterkaker.

(Leveres i folieform hvis kunde ønsker å varme selv)
• Bjørnstadsylta med sennep
• Røkt ørret med eggerøre
• Rakfisk fra Valdres med purre og rømme.
• Julens beste sennepssild.
• Roastbiff med remulade og potetsalat
• Kalkunbryst med waldorfsalat

• Håndsydd lammerull med rødbetesalat
• Håndpillede reker med majones og sitron.
• Brød, loff, lefse og smør.

Vil du ha varm ribbe, julepølse og medisterkaker, samt kokte poteter, surkål og rødkål? Kun 100,- i tillegg pr. pers.

​Allergener: Kald ribbe: Julepølse: Medisterkaker: Melk Bjørnstadsylta: Sennep: Sennep Røkt ørret: Fisk Eggerøre: Egg Rakfisk: Fisk Rømme: Melk Sennepssild: Sennep, fisk Roastbiff: Remulade: Egg, soya Potetsalat: Melk, sennep, egg Kalkunbryst: Waldorfsalat: Egg, selleri Lammerull: Rødbetesalat: Egg, melk Håndpillede reker: Skalldyr Majones: Egg Brød: Gluten Loff: Gluten Lefse: Gluten Smør: Melk

kr 349,-

Dessert til julematen

Vår hjemmelagde Karamellpudding med saus kr. 89.-
Riskrem med rød saus kr. 79,-
Multekrem 80 | med kromme kr. 99.-
 

​Allergener: Karamellpudding: Egg, melk Riskrem: Melk Multekrem: Melk Kromme: Gluten, melk

Fra 79,-

Julesnitter

(5 snitter pr. pers.)
• Røkt ørret med eggerøre
• Bjørnstadsylta med grov sennep
• Roastbiff med remulade
• Håndpillede reker med majones
• Brie med drue og paprika

​Allergener: Røkt ørret med eggerøre: Fisk, egg, gluten Bjørnstadsylta med grov sennep: Sennep, gluten Roastbiff med remulade: Egg, soya, gluten Håndpillede reker med majones: Skalldyr, egg, gluten Brie med drue og paprika: Melk, gluten

kr 205,-

Kald juletallerken

• Bjørnstadsylta med sennep.
• Røkt ørret med eggerøre.
• Ribbe med rødkål.
• Håndpillede reker
• Kalkunbryst med waldorfsalat.
• Roastbiff med remulade.
• Juleskinke.
• Lefse, brød og smør.

​Allergener: Bjørnstadsylta med sennep: Sennep Røkt ørret med eggerøre: Fisk, egg Ribbe med rødkål: Håndpillede reker: Skalldyr Kalkunbryst med waldorfsalat: Egg, selleri Roastbiff med remulade: Egg, soya Juleskinke: Lefse: Gluten Brød: Gluten Smør: Melk

kr 210,-

Rakfiskbord

Rakfisk fra Valdres, purre, rødløk, rødbeter, egg, rømme, mandelpoteter, smør, ertebrød, flatbrød og lefse.

​Allergener: Rakfisk: Fisk Purre: Rødløk: Rødbeter: Egg: Egg Rømme: Melk Mandelpoteter: Smør: Melk Ertebrød: Gluten Flatbrød: Gluten Lefse: Gluten

kr 299,-

Rakfisk med purre

Rakfisk fra Valdres med kun purre pent anrettet på fat.

​Allergener: Rakfisk: Fisk Purre:

kr 199,-

Julemiddag

Stekt ribbe, julepølse, våre medisterkaker, surkål, rødkål, poteter, rørt tyttebær fra Romedal Almenning, sennep og lefse.


Hovedretten er beregnet til en servering.
Ved to serveringer, kommer et tillegg på kr 50,- pr person.

​Allergener: Stekt ribbe: Julepølse: Medisterkaker: Surkål: Rødkål: Poteter: Rørt tyttebær: Sennep: Sennep Lefse: Gluten

kr 299,-

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter, flatbrød og sky. Hovedretten er beregnet til en servering.

 

Ved to serveringer, kommer et tillegg på kr 50,- pr person.

​Allergener: ​Pinnekjøtt: Vossakorv: Kålrabistappe: Melk Poteter: Flatbrød: Gluten

kr 399,-

Kalkunbryst

Kalkunbryst med waldorfsalat, grønnsaker, kokte poteter og fløtesaus. Hovedretten er beregnet til en servering.


Ved to serveringer, kommer et tillegg på kr 50,- pr person.

​Allergener: Kalkunbryst: Waldorfsalat: Egg, selleri Grønnsaker: Poteter: Fløtesaus: Melk, gluten

kr 299,-

Vår egne medisterkaker med tilbehør

Våre egne medisterkaker med surkål, poteter og tyttebær. Hovedretten er beregnet til en servering.

 

Ved to serveringer, kommer et tillegg på kr 50,- pr person.

​Allergener: Medisterkaker: Melk Surkål: Poteter: Tyttebær:

kr 199,-

Bjørnstadsylta

Selges i bit og oppskjært i vårt landhandleri i Romedal sentrum.

STIKK INNOM OSS OG SE VÅRT RIKE UTVALG AV LOKALE SKATTER FRA HELE NORGE!

​Allergener: Skinkestek: Grønnsaker: Melk Kokte poteter: Sopp: Glutem, Melk Fløtesaus: Gluten, Melk, Sennep, Soya

-

Et deilig julesmørbrød

• Julesmørbrød med Bjørnstadsylta med sennep og røbetsalat
• Julesmørbrød med Juleskinke og vår waldorfsalat
• Julesmørbrød røkt ørret, eggerøre og sennepsaus
• Julesmørbrød med skagenrøre, sitron og dill.
• Julesmørbrød med roastbiff og remulade.
• Julesmørbrød med kalkunbryst og vår waldorfsalat

​Allergener: Bjørnstadsylta med sennep og røbetsalat: Gluten, sennep, egg, melk Juleskinke og waldorfsalat: Egg, selleri Røkt ørret, eggerøre og sennepsaus: Fisk, egg, sennep Skagenrøre, sitron og dill: Skalldyr, egg Roastbiff og remulade: Egg, soya Kalkunbryst og waldorfsalat: Egg, selleri

kr 85,- per stk

Julepølse, ribbe og medisterkake på et fat.

Julemeny

Smak vår herlige julemeny!

Hjemmelagde karamellpudding

Romedal caterings hjemmelagde karamellpudding med saus.

​Allergener: Melk, Egg, Nøtter

kr 85,-

Cremè brûlée

Serveres med friske bær.

Allergener: Melk, Egg. Kan inneholde spor av: Hvete, Bygg, Havre, Rug, Mandler, Hasselnøtt, Pekannøtt, Pistasj, Macadamia, Sesamfrø, Soya ​

kr 95,-

Pannacotta

Serveres med frisk bærsaus og bjørnebær.

​Allergener: Melk

kr 85,-

Mørk sjokolademousse med friske bringebær

Serveres med vaniljesaus og valnøtt krem.

​Allergener:  Melk, Valnøtt

kr 99,-

Fruktsalat med krem og vaniljesaus

Fruktsalat med krem og vaniljesaus

​Allergener: Melk

kr 85,-

Et kakestykke med pynt på et fat.

Desserter

Smak en av våre fantastiske desserter!

Marsipankake

Marsipan- og kremkaker
16 biter rund – 730,- (45,56 pr. bit)
24 biter rund – 990,- (41,25 pr. bit)
35 biter - 1400,- (40,- pr. bit)
50 biter – 1950,- (39 pr. bit)
70 biter – 2690,- (38,42 pr. bit)

​Allergener: Gluten, melk, egg, nøtter, soya

Kremkake med sjokolade

Samme pris som marsipan og kremkaker

Bilde/logo – 250,-

​Allergener: Gluten, melk, egg, nøtter, soya

Kremkaker

 Napoleonskake
 Bløtkake med marsipan
 Bløtkake med gele
 Bløtkake med nøtter
 Verdens beste
 Walesbit med jordbærsyltetøy

​Allergener:

Kringler

Hvetekringle 25 biter – 549,-
Wienerkringle 25 biter – 549,-
Waleskringle 30 biter – 650,-

​Allergener:

Andre kaker

Suksessterte 16 biter – 590,-
Verdens beste 16 biter – 690,-
Verdens beste 32 biter 1290,-

​Allergener: Melk, egg

Kaker fra vårt eget bakeri

Kanelboller - 40,-

Kransekake 18 ringer pyntet – 650,-

Ostekake (bringebær, jordbær eller sitron) - 695,-

Fyrstekake med bringebær - 450,-

​Allergener:  Kanelboller: Gluten, Melk, nøtter Kransekake: Egg Ostekake: Gluten, melk Fyrstekake: Gluten, egg

En hel marsipankake på et serveringsfat.

Kaker

Vi samarbeider med Kjelstad Bakeri om levering av kaker til selskaper, møter og konferanser. Vi baker også utvalgte kaker selv.

bottom of page